Lid worden

Welke leeftijd, ervaring, niveau, of ambitie je ook hebt, lid worden kan altijd! De jongsten zijn 2 jaar en de oudsten zijn de 70 al gepasseerd!

Vrijblijvend meetrainen

Voordat je lid wordt mag je eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen. Kijk in het teamoverzicht welke teams het beste bij je wensen passen. Via de teampagina's van elk team kom je dan meer te weten en daar staan ook de trainingstijden, locaties en prestaties. Als je nog nooit hebt gevolleybald en/of je geen idee hebt welk team bij je past, neem dan hier contact op.

Lid worden van VCN

Na een paar leuke proeftrainingen is het tijd om je aan te melden als lid van volleybalvereniging VCN. Aanmelden als lid van volleybalvereniging VCN kan via het aanmeldformulier: Download het aanmeldformulier van VCN

Als je het formulier volledig hebt ingevuld en is ondertekend, kan je het per mail opsturen naar de ledenadministratie. Ook kan het per post verstuurd worden naar:
VCN
Postbus 301
2900 AH Capelle aan den IJssel

De contributie is op deze pagina te vinden. Mocht de contributie voor u een belemmering zijn om te komen volleyballen, dan kunt u bij uw gemeente aankloppen voor een kortingsregeling waarbij u tot wel €250,- korting kunt krijgen. Gemeentes bieden dit aan omdat het belangrijk is dat personen uit gezinnen met een (relatief) laag inkomen óók mee kunnen doen.

Lidmaatschap wijzigen

Ben je al lid en wil je het lidmaatschap (bijvoorbeeld recreant wordt seniorlid of anderom) of je gegevens wijzigen (adres, telefoonnummer, e-mailadres), dan kan dit door een mailtje te sturen naar administratie@volleybal-vcn.nl.

Afmelden

Lidmaatschap van VCN opzeggen? Wij betreuren dat ten zeerste en horen graag de reden. Het afmelden moet schriftelijk gebeuren. Indien je voor het volgende seizoen wilt afmelden, moet dit vóór 1 juni van dat seizoen bij de ledenadministratie of bij het secretariaat. Indien je afmelding na 1 juni binnenkomt moet toch, in lijn met de statuten, voor het volgende seizoen het eerste kwartaal (van 01 juli t/m 30 september) contributie betaald worden. Als het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar wordt opgezegd, blijft de geldelijke bijdrage voor het lopend kwartaal verschuldigd.

Heb je geen zin of mogelijkheid meer om te spelen, dan kan je altijd nog enkel verenigingslid worden.

E-mail:
ledenadministratie: administratie@volleybal-vcn.nl
secretariaat: secretariaat@volleybal-vcn.nl
postadres: VCN, Postbus 301, 2900 AH  CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Speeltuin

De speeltuin is voor de jongsten van 2-6 jaar. Hierbij gaat het niet om volleybal maar om de motorische ontwikkeling. Zie: Peuter-/speeltuin voor meer informatie.