Nieuws

Visser Elektrotechniek: Verlichting en Energie voor Unieke Ruimtes

Visser Elektrotechniek: Verlichting en Energie voor Unieke Ruimtes

Bij Visser Elektrotechniek vormen licht en energie de bouwstenen waarmee zij hoogwaardige installaties ontwerpen, realiseren en onderhouden. Met een gedreven en enthousiast team zetten zij zich in om van elke ruimte een unieke ervaring te maken. De installatieoplossingen van Visser Elektrotechniek worden gekenmerkt door drie pijlers die de kern vormen van hun vakmanschap.

Slim: Op Maat Gemaakte Oplossingen
Door nauwlettend te luisteren begrijpen zij de behoeften van hun opdrachtgevers. Hierdoor zijn hun oplossingen niet alleen slim, maar ook doordacht.

Hoogwaardig: Kwaliteit en Zorgvuldigheid
Kwaliteit staat bij Visser Elektrotechniek hoog in het vaandel. Hun toewijding aan vakmanschap blijkt uit het zorgvuldige gebruik van de beste materialen. Van ontwerp tot implementatie streven zij naar perfectie.

Toekomstgericht: Innovatie in Elk Detail
Bij Visser Elektrotechniek blijven zij niet stilstaan. Zij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat hun installaties betrouwbaar en klaar zijn voor de toekomst. Innovatie is een essentieel kenmerk van hun aanpak, waardoor zij continu streven naar vooruitgang.

Veelzijdige Projecten
Met een indrukwekkende staat van dienst die meer dan 30 jaar bestrijkt, hebben zij hun veelzijdigheid bewezen in diverse projecten. Of het nu gaat om het leveren van installaties voor bekende namen zoals Coolblue, The Roast Room of het Oude Luxor Theater, is Visser Elektrotechniek trots op hun veelzijdige inzetbaarheid.

Branches die Zij Bedienen:

  • Retail & Horeca
  • Kunst & Cultuur
  • Kantoor & Bedrijf
  • Wonen
  • Onderwijs & Overheid

Kwalificaties: Focus op Veiligheid en Normen
Zij dragen zorg voor de veiligheid en kwaliteit van hun diensten. Als VCA-gecertificeerd bedrijf en lid van de brancheorganisatie Uneto-Vni, voeren zij periodieke controles uit volgens de NEN3140-norm. Zo waarborgen zij niet alleen de veiligheid van hun installaties, maar ook het vertrouwen van hun gewaardeerde klanten in hun vakmanschap.
Visser Elektrotechniek - waar licht, energie, en innovatie samenkomen voor een betrouwbare en toekomstgerichte elektrische ervaring.

Wij zijn als VCN dankbaar voor de samenwerking met Visser Elektrotechniek!