Nieuws

VCN Heren 1 zet alles op alles in Limburg

Zaterdag 14 oktober stond ons een lange rit te wachten naar het dorpje Meijel in Limburg. Sommige van ons moesten met het openbaar vervoer komen, wat resulteerde in een reistijd van 3,5 uur.

In een spannende volleybalwedstrijd gingen beide teams vol enthousiasme en vastberadenheid de strijd aan. Hoewel beide kanten over veel aanvalskracht beschikten, lag het verschil in de hoeveelheid eigen fouten. Helaas kwam ons team in de eerste set tekort en verloren we deze met 25-15.

In de tweede set deden we ons best om terug te komen. Er kwam duidelijk meer leven in de wedstrijd, vooral dankzij een sterke invalbeurt van Joshua. De pass begon beter te lopen, waardoor Jakko zijn vaardigheden kon laten zien. Helaas was dit niet genoeg. We slaagden er niet in PeelPush voldoende onder druk te zetten, wat leidde tot een eindstand van 25-16 in het voordeel van de Limburgers.

Niettemin toonden we veerkracht in de derde set en vochten we hard. Iedereen speelde overtuigender en we verbeterden onze verdediging. We stonden als keepers in het achterveld te verdedigen en zetten alles op alles. Het was geweldig om te zien dat zelfs bij een incompleet team en na lange reistijden en twee verloren sets, iedereen nog steeds bereid was om met en voor elkaar te vechten. Dit gaf energie en resulteerde in een nek-aan-nek race waarbij we bijna de set wonnen, maar uiteindelijk onszelf niet konden belonen en met 25-23 verloren.

Ondanks het verlies mogen we trots zijn op onze inzet en teamwork. We hebben veel geleerd en zullen blijven werken aan onze vaardigheden voor toekomstige wedstrijden.