Nieuws

Teleurstellende rit terug richting Capelle.

Teleurstellende rit terug richting Capelle.

Afgelopen zaterdag 11 februari stond de uitwedstrijd tegen Vollingo gepland. De thuiswedstrijd werd destijds overtuigend gewonnen, maar bij een uitwedstrijd moet je altijd nog een tandje harder aan de bak voor wat punten.

Met deze gedachtegang begonnen we veelbelovend aan de eerste set. Vanaf het eerste fluitsignaal waren beide ploegen gebrand & was de strijd echt begonnen. Hierdoor liepen de ploegen lang gelijk op & werden er mooie punten gemaakt. Helaas konden wij dit niet vasthouden & verloren we halverwege de eerste set Vollingo uit het oog. Met een stand van 25-20 ging de eerste set dan ook naar de dames uit Gouda.

Set 2 begon wat stroever dan set 1. Vanuit onze kant werden er veel onnodige foutjes gemaakt waardoor Vollingo de punten als cadeautjes ontving. Ondanks de hoge foutenlast bleef er gevochten worden voor elk punt tot het eind. Maar helaas was dit niet genoeg & ging de set met 25-22 naar Vollingo.

In set 3 was het alles of niet. We moesten knoppen om gaan zetten om Gouda nog winnend te kunnen verlaten. Maar helaas was de foutenlast in deze set wederom te hoog. Met een eindstand van 25-20 in de 3e set, moesten we genoegen nemen met een 3-0 verlies.

Het is zuur om twee wedstrijden zo dicht op elkaar te verliezen. Aankomende week is het tijd om hard te werken & de knoppen om te draaien.