Nieuws

Sponsor artikel Visser Elektrotechniek

Het einde van het seizoen nadert en de laatste spannende wedstrijden in de competitie worden gespeeld om af te kunnen sluiten met een mooie plek op de ranglijst. Zo zijn er teams die om het kampioenschap strijden, netjes middenmoot staan of teams die nog moeten vechten voor handhaving; een spannende ontknoping dus. Voordat we het seizoen kunnen afsluiten moeten we echter nog een belangrijke sponsor met jullie delen.

Dus… last but not least, stellen wij graag Visser Elektrotechniek aan jullie voor.

Visser Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en onderhoud hoogwaardige installaties. Dit doen zijn met een enthousiast team. Samen maken zij met licht en energie van iedere ruimte een unieke beleving. Hun oplossingen zijn:

  • Slim: Door goed te luisteren weten ze hoe zij opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en verrassen. Hun oplossingen zijn slim en doordacht.
  • Hoogwaardig: Ze staan voor kwaliteit en werken zorgvuldig met hoge kwaliteit materialen.
  • Toekomstgericht: Ze volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en zorgen voor installaties die beheersbaar, betrouwbaar en klaar voor de toekomst zijn.

Visser Electrotechniek heeft al meer dan 30 jaar ervaring, van Coolblue tot The Roast Room tot het Oude Luxor Theater. Zo zijn ze verassend veelzijdig inzetbaar en werken voor de volgende braches: Retail & Horeca, Kunst & cultuur, Kantoor & Bedrijf, Wonen en Onderwijs & overheid.

Visser Elektrotechniek is VCA-gecertificeerd en lid van de brancheorganisatie Uneto-Vni.

Wilt u meer weten? Of heeft u interesse in één van hun service mogelijkheden? Volg dan de link naar hun site voor meer informatie: https://www.visser.nl