Nieuws

Snelle winst voor Laudame Financials VCN D1

Snelle winst voor Laudame Financials VCN D1

Na het 0-3 verlies van vorige week hebben we afgelopen week hard getraind om onszelf te belonen tegen Armixtos Dames 1. De Amsterdamse ploeg staat een paar punten onder ons en waren we gebrand alle punten in Capelle te houden.

Op een ander veld dan normaal gaat iets over 18:00 het eerste fluitsignaal af. De wedstrijd wordt gestart met Bibian van Wetering, Ellen Geraats, Jill van Rhee, Fleur van der Laan, Marijke Lammers, Tessa de Boer en Fuerra Everaert. We hebben de eerste paar punten moeite met scoren en zijn we rommelig, we hebben nog een voorsprong maar is het spannend. Coach Mark Jansen schakelt snel en brengt versterking Maureen Weernekers, Lindy Schouten en Iris Kerkhof binnen de lijnen. Dit pakt goed uit en komen we weer op gang. Het wordt nog spannend maar winnen wij de eerste set met 27-25.

De tweede set beginnen we sterk. Er worden gelijk punten gescoord en worden er belangrijke punten geblokkeerd, wat zorgt voor wissels aan de overkant. Ook worden er veel lange rally’s gespeeld en ook gewonnen. We maken een mooie voorsprong en winnen de tweede set met 25-17.

De derde en overigens laatste set wordt alles gegeven om dat derde punt binnen te slepen. We maken weinig eigen fouten en door alles uit te voeren volgens plan halen we de punten binnen. Snel maken we een einde aan deze wedstrijd en winnen we de laatste set met 25-16.

Een snelle wedstrijd waarin we goed spel laten zien en onszelf belonen met 3 punten. Momenteel bevinden we ons op een 6e plek in de competitie en gaan we ons voorbereiden voor Sliedrecht Sport Dames 2.