Nieuws

Middelwatering bouw

Tijd om de volgende sponsor aan jullie voor te stellen. En niet de minste, namelijk…. Middelwatering Bouw.

Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw is een jonge en groeiende onderneming dat zich al geruime tijd profileert op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. Kwaliteit, veiligheid en 'afspraak is afspraak' zijn binnen hun onderneming belangrijke begrippen.

Na een ruime ervaring opgedaan te hebben in diverse functies bij bouwbedrijven besloot Wim Kok in 1999 een eigen aannemingsbedrijf op te richten. De naam van het bedrijf werd afgeleid van een bekend woongebied in Capelle aan den IJssel; de wijk ‘Middelwatering’, van waaruit het bedrijf werkzaam was.
In de beginjaren richtte Middelwateringbouw zich met name op kleinschalige (particuliere) projecten. Dit breidde zich snel uit, de omvang van het bedrijf werd groter en de zakelijke markt ging ook tot de klantenkring behoren.
Middelwateringbouw is inmiddels uitgegroeid tot een groot aannemingsbedrijf wat in de regio en nog ver daarbuiten actief werkzaam is. Het bedrijf richt zich met name op nieuw- en verbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Daarnaast is Middelwateringbouw van mening dat een oplevering niet het einde is van de samenwerking met de opdrachtgever en is Middelwateringbouw ook de juiste partner voor service en onderhoud.
Door hun betrouwbare en fijne samenwerking heeft Middelwateringbouw een vaste klantenkring opgebouwd met gerenommeerde namen als KLM, Hitachi, Unilever en diverse scholenstichtingen.

Ook voor VCN is Middelwateringbouw een fijne en betrouwbare partner!

Wilt u meer weten van Middelwatering Bouw? Bezoek hun website: https://www.middelwateringbouw.nl/bedrijfsprofiel/over-ons/