Nieuws

Lomans Totaalinstallateur: Al meer dan een eeuw bouwend aan sociale en duurzame omgevingen

Lomans Totaalinstallateur: Al meer dan een eeuw bouwend aan sociale en duurzame omgevingen

Al ruim een eeuw lang staat Lomans Totaalinstallateur synoniem voor vakmanschap, toewijding en innovatie in de installatietechniek. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1918, toen Frans Lomans zijn winkel en installatiebedrijf in Amersfoort oprichtte, heeft Lomans zich ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en toonaangevende installatiebedrijven in Nederland. Gedreven door een diepgewortelde overtuiging dat sociale omgevingen goed voor elkaar moeten zijn, heeft Lomans zich gepositioneerd als een bedrijf met hart voor mensen en passie voor het vak.

De erfenis van toewijding aan kwaliteit en service begon met Frans Lomans en werd voortgezet door zijn zoon Jan, waarna Paul Lomans in 1985 het roer overnam. Sindsdien heeft Lomans zich gestaag ontwikkeld, met meer dan 350 medewerkers verdeeld over vestigingen in Capelle aan den IJssel en Amersfoort. Als een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is, heeft Lomans een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor installatietechniek in diverse sectoren.

Bij Lomans gaat het niet alleen om het leveren van hoogwaardige technische oplossingen, maar ook om het creëren van kansen en het ondersteunen van de gemeenschap. Het bedrijf erkent de morele verplichting om kansen op de arbeidsmarkt te bieden aan mensen die moeilijker toegang hebben tot werk. Via dochteronderneming Montage Jongens biedt Lomans training en werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor ze een perspectiefvolle toekomst kunnen opbouwen binnen het vakgebied van installatietechniek.

Met een scherp oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie staat Lomans vooraan in de strijd voor een groenere toekomst. Het bedrijf is actief betrokken bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van energiezuinige en duurzame gebouwinstallaties die bijdragen aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. De oprichting van De Groene Jongens in 2015 getuigt van Lomans' toewijding aan het leveren van slimme en innovatieve oplossingen voor duurzame gebouwen, en het nemen van een actieve rol in de energietransitie.

Wat Lomans onderscheidt, is niet alleen het vakmanschap en de technische expertise, maar ook de persoonlijke aanpak en het streven naar maatwerk bij elk project. Door te werken met klantenteams die één vast contactpersoon bieden gedurende het hele project, zorgt Lomans voor een naadloze coördinatie en uitvoering van installatiewerkzaamheden. Dit resulteert in oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van de klant en bijdragen aan een duurzame en comfortabele leef- en werkomgeving.

Bij Lomans gaat het niet alleen om het installeren van technische systemen; het gaat om het bouwen aan een betere toekomst voor iedereen. Met een erfenis van vakmanschap, sociale verantwoordelijkheid en toewijding aan duurzaamheid, blijft Lomans zich inzetten voor het creëren van comfortabele en gezonde omgevingen, vandaag en voor de generaties die komen. Met Lomans aan uw zijde, kunt u vertrouwen op een partner die niet alleen installaties bouwt, maar ook gemeenschappen versterkt en bijdraagt aan een duurzamere wereld.