Nieuws

Laudame Financials VCN DS 1 pakt belangrijke punten tegen Volley Tilburg

Laudame Financials VCN DS 1 pakt belangrijke punten tegen Volley Tilburg

Afgelopen zaterdag mochten we eindelijk weer thuis aantreden tegen Volley Tilburg. Een belangrijke wedstrijd tegen een van onze directe concurrenten. Met wat extra versterking van onze VCN vedettes begonnen we vol goede moed aan de eerste set. Door hard werken, mooie reddingen en goede services sloegen we een kleine voorsprong en maakte we de eerste set netjes af.

In set twee zetten we het goede spel door. Er waren lange rallies waarin veel mooie reddingen plaatsvonden en we het af konden maken met een harde klap. Ook door de sterke pass lijn kon de middenpositie goed bij het spel worden betrokken en werden er mooie stijgjes en omloop ballen gescoord door Do en Jill. Op deze manier trokken we ook netjes de tweede set naar ons toe.

De derde set gingen we steady door met ons solide spel. We wisten de pass lijn van de tegenstander goed onder druk te zetten door de bommetjes van achter de achterlijn van onder andere Lisa en Noa waardoor we ook de laatste set af konden maken en we de wedstrijd wonnen met een lekker 3-0. Die kunnen we wel gebruiken in deze spannende eindfase.