Nieuws

Laudame Financials VCN D1 wint van directe concurrent

Laudame Financials VCN D1 wint van directe concurrent

Voor de dames van Laudame financials VCN Dames 1 zat er al een aardige wereldreis op om in Budel te komen, maar fris en fruitig (na wat powernapjes) treden we aan in sporthal De Zuiderpoort. Vervolgens klonk om 19:00 het eerste fluitsignaal in Budel: Ledûb DS 1 vs Laudame Financials VCN DS 1. De nummer 4 tegen de nummer 5 in de Topdivisie dames. In de eerste set begon coach Mark Jansen met de volgende basis: Lindy, Mila, Noa, Ellen, Jill, Fleur en Fuerra. De dames startten voortvarend en door middel van goede servicedruk en vechtlust wist Laudame Financials VCN de eerste set met 25-16 te winnen.

In de tweede set gaf Ledûb even wat extra gas en wisten ze het de dames uit Capelle moeilijker te maken met de service. Hoewel Laudame Financials VCN op het eind van de set nog een goede inhaalslag wist te maken,was het helaas niet genoeg om ook set 2 binnen te slepen. De stand is nu 1-1.

De dames onder leiding van Mark Jansen wisten wat hen te doen stond en startten scherp aan set 3. Dit resulteerde in setwinst voor Laudame Financials VCN, inmiddels is de stand 1-2. De dames houden dit niveau vast in de vierde set, ookal gaat het de hele set gelijk op. Beide partijen wisten een goede service te produceren en daarbij ook de nodige blokpuntjes te pakken. Na een set met veel lange rally's trok uiteindelijk Laudame Financials VCN DS 1 aan het langste eind en haalde daarmee de winst binnen in Budel!

Al met al was het een goede wedstrijd en echt een teamprestatie en zijn de dames en staf trots op de uitslag. Ook wisten de meiden eindelijk de vloek van de uitwedstrijden te doorbreken! Nu door naar volgend weekend want dan staat de huidige koploper Keistad voor de deur!