Nieuws

Laudame Financials VCN D1 verliest van sterk spelend Dinto

Laudame Financials VCN D1 verliest van sterk spelend Dinto

Na 2 weken rust mochten we afgelopen zaterdag weer aan de bak. Met een kleine selectie, twee geblesseerde speelsters en afwezig ivm werk, reizen we af naar het verre Warmenhuizen om het op te nemen tegen de huidige nummer 2, Bejo/Dinto Dames 1. 

We startten de wedstrijd met Lindy Schouten, Ellen Geraats, Marijke Lammers, Jill van Rhee, Fleur van der Laan, Fuerra Everaert en Julia Rodenburg, vanuit dames 2, binnen de lijnen. De eerste set verloopt prima en bieden we redelijk weerstand. Halverwege de set maakt Dinto het lastig voor ons en hebben we moeite met scoren, ook maken we veel eigen fouten. We komen terug, maar is het niet genoeg. De eerste set wordt verloren met 20-25. 

Tweede set startten we met dezelfde opstelling en gaan we er weer opnieuw voor. Ook hier hebben we het lastig en halen we veel punten binnen door de fouten van Dinto, tijd om onze eigen punten te maken. Door een goede serviceserie van Marijke lopen we weer in op de punten en scoren we ook weer onze eigen punten. Bibian van Wetering komt nog binnen de lijnen voor Lindy maar is dit helaas niet genoeg. Ook de tweede set wordt verloren met 20-25.

In de derde set blijft Bibian van Wetering binnen de lijnen, maar dan als diagonaal. We beginnen goed en zetten meer druk op Dinto. Er wordt hard gewerkt en scoren we goede punten. Maar helaas was ook dit van korte duur en weet Dinto het ons snel weer moeilijk te maken. Ellen Geraats komt de laatste punten weer in het spel maar maakte dit geen verschil. De derde en laatste set werd verloren met 16-25. 
 

Ondanks dat we met de kleine selectie waren hebben we nog goede dingen laten zien, maar was dit niet onze wedstrijd. Belangrijke punten laten liggen wat er voor zorgt dat we nu op de zesde plek in de competitie staan. Komende week hard aan de bak om het zaterdag 9 maart op te nemen tegen Armixtos Dames 1.