Nieuws

Laudame Financials

Het seizoen is inmiddels al een tijdje bezig en er is een hoop veranderd aan het eerste damesteam van Laudame Finalcials VCN-dames 1. Het is een nieuw team met veel jonge en talentvolle speelsters, dit jaar uitkomend in de Topdivisie. Maar gelukkig is er een ding hetzelfde gebleven en dat is onze vertrouwde hoofdsponsor Laudame Finalcials. Ook dit jaar steunen zij ons weer tijdens onze avonturen in de topdivisie. Daarom is het weer tijd om de hoofdsponsor weer in het zonnetje te zetten.

Laudame Financials maakt het al jaren mogelijk voor DS 1 om zich te kunnen verbeteren en ontwikkelen en is inmiddels een erg trouwe sponsor en daar zijn we hen dankbaar voor. Naast financiële ondersteuning werken we ook nog samen aan marketing gerelateerde plannen om VCN nog meer op de kaart te zetten. Laudame, ontzettend bedankt!  

Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. De belangrijkste vaardigheid is hun inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van de opdrachtgevers. Dat kan dankzij hun achtergrond in finance en door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces. Zo realiseert Laudame de perfecte match. De financiële dienstverlener stelt haar professionals altijd centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken. De intrinsieke motivatie en vakkundigheid van de ‘Laudamers’ maakt dat ze in elke opdracht meer bereiken dan puur het vervullen van de opdracht. Ze zijn trots dat opdrachtgevers het DNA van beter herkennen en vertrouwen op de verbeteringsgerichtheid, verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie van hun mensen.Op het moment zijn er 100 interim financials bij 80 verschillende opdrachtgevers aan het werk. Het zijn stuk voor stuk financials met het DNA van beter. De kern van het DNA van beter zit in hun verbeteringsgerichtheid. Ze zijn altijd bezig met het verbeteren van processen, samenwerkingen, resultaten, analyses, organisaties, maar zeker ook zichzelf.

Laudame geeft aan dat ze trots zijn om een team te hebben die goed samenwerkt, maar ook blij is om in dit team nog groei en ontwikkeling door te maken. Een mooi motto, waar wij als VCN ons graag bij aansluiten.