Nieuws

Kneppelhout

Deze keer de buurt aan Kneppelhout om in het zonnetje te worden gezet. Kneppelhout is een full service Rotterdams advocatenkantoor dat zich richt op de sectoren Food & Agri en handel, Regulatory & Logistiek en verder alles wat speelt op het gebied van bouwen, wonen en omgeving. Kneppelhout focust zich op het helpen van klanten succesvol te ondernemen door een business partner te zijn die proactief en pragmatisch adviseert, juridische barrières wegneemt, altijd een stap extra zet en klantbeleving centraal stelt. 

De advocaten van Kneppelhout hebben alle expertise in huis om ondernemers perfect bij te staan, echter maakt hun klantenbenadering hun uniek. Kneppelhout heeft dan ook de kernwaarden samen, pragmatisch en ondernemend. Deze kernwaarden zijn ook leidend binnen hun beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Want niet alleen levert Kneppelhout een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van hun medewerkers en klanten, ze steunen ook diverse (inter)nationale goede doelen en initiatieven. Zo steunen zij momenteel Beat CyclingStichting De hond kan de was doenLawyers for Lawyers en World Police & Fire Games.

Zo als je kunt zien is kneppelhout van alle markten thuis om u te kunnen ondersteunen. En wij zijn ontzettend blij dat ze ook VCN al jaren steunen als sponsor.

Bedankt!