Nieuws

Kansen laten liggen tegen Donki Sjot

Kansen laten liggen tegen Donki Sjot

Om 20:00 was het dan zo ver, Laudame Financials VCN D1 mocht aantreden in Den Dungen tegen Donki Sjot D1. Helaas was de selectie nog niet 100% compleet aangezien Noa en Mila nog steeds geblesseerd zijn. Dames 3 kwam ons uit de brand helpen; Maureen Weernekers en Julia Wouters reden na hun wedstrijd tegen Vives door naar Den Dungen om ons te versterken!

Set 1 begon VCN niet heel sterk, Donki sjot wist het de dames uit Capelle met de service erg lastig te maken en liep zo al snel uit naar 21-9. Ondanks een goeie invalbeurt van Maureen en een time-out van de coach wisten we niet verder te komen dan 25-17.. Door naar set 2!

Set 2 startten we al een stuk beter. Onze passlijn is veel stabieler en er worden minder eigen fouten gemaakt. Het werd nog wel even spannend maar deze set wist VCN D1 naar zich toe te trekken met 23-25!

In set 3 bleef de passlijn redelijk stabiel en creeërden we veel kansen voor aanval in de rally. Helaas hadden we wat moeite om al deze kansen af te maken en verloren we veel lange rally's. Set 3 wordt gewonnen door Donki Sjot met 25-20.

Het was nu alles of niets in set 4. Ondanks dat er goeie rally's tussen zaten wisten we niet, zoals in set 2, genoeg druk te leveren met onze service. Donki Sjot wist de kansen wel te benutten en dit leidde helaas tot een 3-1 verlies in Den Dungen.

Heel erg zuur want er had zeker meer in deze wedstrijd gezeten. Bij vlagen goede dingen laten zien maar zaterdag was het helaas niet genoeg. Snel door want zaterdag staat Vollingo op ons te wachten! Om 18u in de oostgaarde, wie zien we daar?