Nieuws

Heren 1 weet zichzelf niet te belonen tegen Orion

Heren 1 weet zichzelf niet te belonen tegen Orion

De mannen van heren 1 hebben zaterdag in eigen huis geen punten weten te pakken tegen Active Living Orion. 
Ze wisten het de heren uit Doetinchem met vlagen moeilijk te maken, maar konden zichzelf niet met een of meerdere punten belonen. 
De drie punten gingen daardoor allemaal naar Orion; 0-3 (19-25, 15-25, 20-25).

We beginnen de eerste set sterk en weten goed bij te blijven. Tot 13-14 weten we het gat zo klein mogelijk te houden, niet groter dan twee punten. Een serviceserie van Orion gooit echter roet in het eten, wat hen de kans geeft om uit te lopen. Uiteindelijk komen wij op 14-20 pas weer aan scoren toe. We weten nog een aantal mooie punten te maken, maar het is toch Orion dat de set afsluit op 19-25.

In set twee weten we minder in te brengen tegen het sterke spel van Orion. Ondanks dat we elkaar geen punt gunnen - en dit ook sterk aan elkaar laten merken door het net heen - is het toch Orion dat hier al snel boven de 20 uitkomt en het ook weet af te maken, 15-25. 

Coach Van Hal start set drie met een gewijzigde selectie en hoopt zo nog het tij te keren. De nieuwe energie zorgt helaas niet voor de gehoopte verandering. Een serviceserie van Lennaert brengt ons nog wat dichter bij de 25, maar Orion maakt op 20-25 toch een eind aan de wedstrijd.

Volgende week zondag staat pas weer de volgende wedstrijd op het programma. Een lange rit, want Lycurgus ontvangt ons in Topsportcentrum Alfacollega in Groningen!