Nieuws

Heren 1 hekkensluiter na verlies tegen Taurus

Heren 1 hekkensluiter na verlies tegen Taurus

Ook in de derde wedstrijd in de play-offs afgelopen dinsdag heeft heren 1 geen punten mee naar huis weten te nemen. Taurus, dat tot vandaag als enige team nog geen punten had, bleek in drie sets te sterk. 3-0 (25-20, 26-24, 25-21)

In set één weet Taurus direct een voorsprong te pakken die ze vervolgens niet meer uit handen geven. Wij weten de score op een aantal momenten hooguit gelijk te krijgen, maar moeten op 25-20 toch toegeven. 

Set twee laten een heel ander spel zien. Wij weten vrijwel de gehele set een kleine voorsprong te houden, maar boven de 20 is het toch ineens Taurus dat opstaat. Een zeer discutabele beslissing van de arbitrage brengt Taurus op setpoint, maar wij weten ons toch nog terug te vechten. We bereiken de 24 punten, maar met slechts twee punten daarna haalt toch Taurus de set binnen. 26-24

Set drie lijkt de koek op voor ons. Taurus komt al snel op voorsprong en loopt flink uit. We proberen toch nog eindsprint in te zetten, maar het blijkt niet genoeg. Taurus wint ook de laatste set (25-21) en daarmee de eerste wedstrijd van de play-offs.

Aanstaand zaterdag staat de tweede wedstrijd van deze week op het programma. Prima Donna Kaas uit Huizen komt dan om 20:00 uur op bezoek in sporthal Oostgaarde.