Nieuws

H1 wederom zonder punten

H1 wederom zonder punten

Zaterdagavond stond voor heren 1 de tweede wedstrijd in de B-poule op het programma. De mannen kregen de heren van VoCASA op bezoek, maar wisten het hen slechts 1 set lastig te maken. 1-3 (25-22, 17-25, 21-25, 17-25). 

De wedstrijd start voor ons helaas niet met de complete selectie, passer-loper Jim ontbreekt vandaag.

We komen goed uit de startblokken en maken het VoCASA vooral serverend lastig. De mannen uit Nijmegen krijgen de pass slecht onder controle en staan vooral tegen zichzelf te volleyballen. Wij weten de set daarentegen beheerst en zakelijk binnen te slepen. 25-22

In set twee lijken we wat meer aan elkaar gewaagd. We weten om en om even op voorsprong te komen, maar uiteindelijk is het toch VoCASA dat vanaf 9-9 verder uit weet te lopen richting de 20. Aan onze kant weten we nog slechts vijf keer te scoren voordat de bezoekers de set op 17-25 binnenslepen.

In set drie pakken wij voorzichtig de leiding, maar VoCASA staat te trappelen om die over te nemen. Vanaf 15-15 blijft het spannend en scheelt het steeds slechts één punt, maar boven de 20 blijken de mannen uit Nijmegen toch het betere spel in de vingers te hebben. 21-25

Set vier, weten we er vandaag een vijfde set uit te slepen? VoCASA komt al snel op voorsprong en geeft deze slechts kort uit handen op 8-7. De stand blijft daarna redelijk gelijk, maar het is toch VoCASA dat steeds meer richting de 25 kruipt. Ze laten ons op 17 punten achter, waardoor we ook deze eerste thuiswedstrijd in de B-poule helaas verliezen.

Tweemaal verlies betekent voor ons een valse start in de play-offs. Met nog slechts zes wedstrijden komt het eind van de competitie in zicht. Vandaag (dinsdag) krijgen we een nieuwe kans om ons echte niveau te tonen tegen Taurus, het enige team dat nog puntenloos is in de B-poule.