Nieuws

€1.000 voor VCN verdienen? Laudame Financials zoekt een recruitment consultant!

€1.000 voor VCN verdienen? Laudame Financials zoekt een recruitment consultant!

Al jaren is Laudame Financials VCN een bekende naam in het volleybal, eerst als hoofdsponsor van Heren 1 en nu al ruim 6 jaar als hoofdsponsor van VCN Dames 1. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan de successen van het eerste damesteam, waaronder de twee landelijke bekerfinales.

Laudame maakt graag gebruik van het netwerk van alle VCN’ers om deze mooie samenwerking nog verder uit te bouwen, Met zoveel teams, ouders, begeleiders in deze regio kennen jullie ongetwijfeld mensen die Laudame ook graag wil leren kennen. Deze actie werkt als volgt:

Breng jij Laudame in contact met nieuwe recruitment consultant die bij hen in dienst komt? Dan stort Laudame Financials €1.000 in de clubkas van VCN. Klinkt simpel toch?

Wanneer moet je aan Laudame Financials denken?

  • Als je een recruiter (of gemotiveerde professionals) kent die:
    • Meer diepgang zoekt in zijn/haar werk;
    • Onderdeel wil worden van een hecht, gezellig en gedreven team waar kwaliteit en samenwerken belangrijk is dan snel scoren;
    • Goed is in het opbouwen van relaties met kandidaten en opdrachtgevers.

Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies. Onze doelgroep is het midden- en grootbedrijf in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan scheepswerven, bouwbedrijven, de maakindustrie, productiebedrijven, petrochemie en olie & gas, maar ook zorg- en onderwijsinstellingen en non-profits.

Alles wat je moet weten over de rol als recruitment consultant bij Laudame Financials vind je op deze pagina. Met uitgebreide verhalen van collega’s, een podcast over deze mooie rol en een omschrijving van de vacature.

 

Breng jij Laudame in contact met nieuwe recruitment consultant die bij hen in dienst komt? Dan stort Laudame Financials €1.000 in de clubkas van VCN.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ard Kramer (06 – 14 78 12 68) of Henric Doeven (06 – 54 69 001 8) of via info@laudame.nl. Kijk voor meer informatie op www.laudame.nl