Nieuws

Eerste Royal Championships Queen & King of the Court in Rotterdam

Beste leden en ouders van jeugdleden,

In de BLV van vorige week heb ik in de rondvraag aangegeven dat er volgende week King/Queen of the court in Rotterdam is en dat je daar korting voor kunt krijgen en dat daar de vereniging ook nog wat aan over houdt.

Hieronder lees je nog het bericht van de organisatie
Daaronder lees je ook nog dat ze vrijwilligers zoeken (ticketscanners) en dat is natuurlijk een manier om gratis binnen te komen op dit gave evenement. Dus als je interesse hebt grijp je kans!!

Eerste Royal Championships Queen & King of the Court in Rotterdam
Van 5 t/m 10 september wordt in Rotterdam het grootste Queen & King of the Court toernooi ooit georganiseerd. Deze spectaculaire discipline heeft zich in de afgelopen zes jaar ontwikkeld tot een officieel erkende variant van beachvolleybal, met een eigen Crown Series. Als absoluut hoogtepunt van het jaar zijn de allereerste Royal Championships, de strijd om de wereldtitel Queen & King of the Court. Nog niet eerder deden er zoveel grote namen mee.

Wereldtop komt naar Rotterdam
Per geslacht komen dertig van ’s werelds beste teams in het beachvolleybal naar Rotterdam om de felbegeerde kroon na te jagen. In totaal zullen 120 spelers uit meer dan 25 landen de strijd aangaan voor de titels van Queens en Kings van de wereld. Onder andere de kersverse Europees kampioenen uit Zweden David Åhman en Jonatan Hellvig zullen deelnemen. Met hun snelle spel en kenmerkende jumpsets absoluut een team om voor naar het stadion te komen. Daarnaast zullen onze eigen Leon Luini en Yorick de Groot, hét stuntduo van afgelopen EK, ook samen aantreden. 

Met een groot stadion midden in het centrum aan het Henegouwerplein en vier side courts in verschillende buitenwijken, mag je dit niet missen. Kijk voor alle informatie en scoor je tickets op Kingofthecourt.com

Verenigingsactie
Speciaal voor verenigingsleden van de Nevobo organiseren we een verenigingsavond. Volleybalfans kunnen op woensdagavond 6 september tegen een gereduceerd tarief van € 25,- per persoon twee sessies bijwonen.  We nodigen alle volleyballers in Nederland uit om samen met je teamgenoten te komen genieten van vier topwedstrijden. Koop nu jouw tickets met verenigingskorting voor de BetCity Royal Championships Queen & King of the Court Rotterdam 2023. Op woensdagavond 6 september start het hoofdtoernooi in The Royal Stadium op het Henegouwerplein.

https://shop.ticketing.cm.com/verenigingsactie-queen-and-king-of-the-court/ 

Onwijs bedankt en we zien jullie graag in grote getalen in Rotterdam!

Namens het bestuur
Ard Kramer