Nieuws

Artikel middelwateringbouw

Artikel middelwateringbouw

Tijd om een nieuwe sponsor aan jullie voor te stellen: Middelwatering Bouw.

Middelwatering Bouw is een groeiend bouwbedrijf dat zich specialiseert in woning- en utiliteitsbouw. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en het nakomen van afspraken.

In 1999 besloot Wim Kok, na jarenlange ervaring bij verschillende bouwbedrijven, zijn eigen aannemingsbedrijf op te richten. De naam van het bedrijf komt van de wijk 'Middelwatering' in Capelle aan den IJssel, waar ze hun werk begonnen. In het begin richtte het bedrijf zich voornamelijk op kleine particuliere projecten, maar al snel groeiden ze en breidden ze hun werkzaamheden uit naar de zakelijke markt. Nu is Middelwatering Bouw een groot aannemingsbedrijf dat actief is in de regio en ver daarbuiten. Ze focussen zich vooral op nieuwbouw- en verbouwprojecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Wat Middelwatering Bouw onderscheidt, is hun toewijding aan hun klanten, zelfs na de oplevering van een project. Ze geloven dat hun relatie met de opdrachtgever niet eindigt bij de oplevering en zijn de juiste keuze voor service en onderhoud. Dankzij hun betrouwbare samenwerking hebben ze een vaste klantenkring opgebouwd, waaronder grote namen zoals KLM, Hitachi, Unilever en diverse scholenstichtingen.

Ook voor VCN is Middelwatering Bouw een waardevolle en betrouwbare partner. Als je meer wilt weten over Middelwatering Bouw, kun je een kijkje nemen op hun website: Middelwatering Bouw.