Nieuws

Artikel Laudame Financials

Artikel Laudame Financials

Het volleybalseizoen is alweer een tijdje aan de gang en het is daarom weer tijd om een sponsor in het zonnetje te zetten. En we beginnen met onze trouwe hoofdsponsor van het eerste damesteam. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we al jaren krijgen tijdens onze avonturen op het volleybalveld.

Laudame Financials heeft ons damesteam jarenlang in staat gesteld om te groeien en zich te ontwikkelen. Ze zijn een trouwe sponsor geworden, en we waarderen hun voortdurende betrokkenheid enorm.

Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die gespecialiseerd is in het bemiddelen van financiële professionals voor zowel tijdelijke als vaste functies, en tevens helpt bij hun professionele ontwikkeling. Een van hun belangrijkste troeven is hun vermogen om zich in te leven in de behoeften van de klant, opdrachtgevers en het vakgebied van hun klanten. Dit vermogen, gekoppeld aan hun financiële achtergrond, stelt hen in staat om kritisch en zorgvuldig te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces, wat resulteert in de perfecte match voor alle betrokken partijen.

Bij Laudame Financials staat de professional altijd centraal. Ze geloven dat het succesvol vervullen van opdrachten voortkomt uit de intrinsieke motivatie en expertise van hun team. Momenteel werken er ongeveer 70 interim-financials en consultants bij Laudame.

Elk van hen heeft het zogenaamde 'DNA van beter'. De kern van het DNA van beter zit in hun verbeteringsgerichtheid. Ze zijn altijd bezig met het verbeteren van processen, samenwerkingen, resultaten, analyses, organisaties, maar zeker ook zichzelf. Bij Laudame zijn ze trots op hun team, dat niet alleen uitstekend samenwerkt, maar ook openstaat voor groei en ontwikkeling. Dit motto sluit mooi aan bij de filosofie van VCN, waar we streven naar voortdurende verbetering en groei.

Samen met Laudame Financials kijken we uit naar een succesvol seizoen en een toekomst vol mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie over Laudame Financials op www.laudame.nl.