Nieuws

Artikel Westkop

Artikel Westkop

Het is weer tijd om een bijzondere sponsor in het zonnetje te zetten, en deze keer staat Westkop in de schijnwerpers! Oprichter Thomas Tournier, geen onbekende van de vereniging, heeft maar liefst 13 jaar lang zijn talenten laten zien in het eerste herenteam van VCN. Na een succesvolle sportcarrière besloot hij zich te wijden aan zijn pizzakroeg: Westkop, en dit blijkt al 3 jaar een groot succes.
Westkop is geen gewone pizzeria waar iedereen zijn eigen bord voor zijn neus heeft. Bij Westkop staat de hele tafel vol met heerlijke antipasti en pizza's, die gedeeld kunnen worden met vrienden en familie. Zo hoef je nooit te kiezen tussen de smakelijke gerechten op de menukaart.
Na 13 jaar volleyballen bij VCN kon Thomas onze club toch niet helemaal loslaten. Al 4 jaar sponsort hij ons eerste herenteam en later ook het vedette team dames 3 met Westkop.
Westkop biedt niet alleen heerlijk eten, maar is ook beschikbaar voor het afhuren van besloten feesten en borrels. Binnen is er ruimte voor ongeveer 50 personen, en in de zomer is er op het grote zonnige terras plaats voor maar liefst 200 personen. Of het nu zomer of winter is, er is altijd een goede reden om een bezoek te brengen aan deze unieke en gezellige pizzakroeg!

Wil je meer weten? Neem een kijkje op hun website: Westkop.