Nieuws

Laudame Financials VCN DS 1 door in de beker

Laudame Financials VCN DS 1 door in de beker

Donderdagavond 22 december was het dan zo ver… De derde ronde van de Nationale Beker in onze thuisbasis: de Oostgaarde! 

Na een krachtige speech van coach Anne startten we met vertrouwen de eerste set. Na een wat moeizame start weten we halverwege de set met onze vechtlust de set naar onze kant te trekken. De dames van Orion maken het ons aan het einde van de set nog aardig lastig, maar uiteindelijk trekken wij aan het langste eind. Met een stand van 26-24 gaan wij er met de eerste set vandoor!

In de tweede set weten we gelijk de toon neer te zetten. Ons servicekanon Tessa brengt ons op een zeer ruime voorsprong van 15-4 (!) Met setjes op maat knallen de aanvallers de ballen erin met als kers op de taart een prachtige omloopbal van Laura. 

Vol goede moed starten we de derde en laatste set. Coach Anne brengt een aantal wissels in waarbij iedereen aan spelen toekomst. Ook de nieuwe samenstelling in het veld doet het goed en weet ruim voldoende weerstand te bieden tegen Orion. Orion voert de servicedruk wat op en zorgt voor wat onrustigheid in onze pass. We liepen een beetje achter de feiten aan, maar uiteindelijk hebben we met het hele team de set en tevens de wedstrijd binnen kunnen slepen. Hard werken wordt beloond. We bekeren nog even door…. Op naar de laatste 16!!!! Dames 1 plaats