VCN Bedrijventoerooi 2019!

Vrijdag 8 maart 2019

Omcirkel vrijdag 8 maart 2019 maar alvast met rood in de agenda want dan staat het VCN Bedrijventoernooi weer op de agenda! Dit jaar hebben we ook goed nieuws voor de fanatieke wintersporters, het toernooi valt namelijk een week na de voorjaarsvakantie. Een weekje skiën telt dus niet meer als excuus.

Inloop is vanaf 17.30 uur, buffet vanaf 18.00 uur. Wedstrijden beginnen vanaf 19.00 uur tot circa 22.00/22.30 uur (afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen). Daarna uiteraard tijd voor gezelligheid!

Inschrijven

De inschrijfkosten zijn ongeveer hetzelfde als vorige twee edities.
€ 180,- per team van minimaal 6 en maximaal 9 personen.
Hiervoor krijg je heerlijk buffet, een ontzettend gezellige avond en maak je natuurlijk kans op dé VCN Bedrijventoernooi wisselbeker!

Early Bird Korting

Daarnaast hebben we dit jaar ook een speciale early bird korting. Schrijf je voor 14 december in en ontvang 10% korting op het inschrijfbedrag.

Nog meer korting?

Wil je nog meer korting? Schrijf je dan in met meerdere teams en ontvang per 2 ingeschreven team 20% korting op het totaalbedrag, voor 3 ingeschreven teams ontvang je 30% korting enzovoorts (tot maximaal 50% korting).

Steun een goed doel!

Als extra'tje willen wij als organisatie graag een goed doel steunen met het bedrijventoernooi. Hiervoor wordt op het toernooi zelf een loterij georganiseerd waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Het goede doel waar deze opbrengst naartoe gaat maken wij op een later ogenblik bekend.

Inschrijfformulier

Schrijf het team in door onderstaand formulier in te vullen of stuur een mail naar bedrijventoernooi@volleybal-vcn.nl

Contactpersoon: