Visser Elektrotechniek B.V. en VCN Heren 1 de Eredivisie in!

Visser Elektrotechniek B.V. en VCN Heren 1 de Eredivisie in!

Al vele jaren is Visser Elektrotechniek B.V. trouw sponsor van Heren 1 en VCN. De oude sponsorovereenkomst liep ook nog een jaar door maar het nieuws van de promotie van Heren 1 naar de Eredivisie was aanleiding om nog eens met elkaar om de (virtuele) tafel te gaan. Het resultaat is dat we een nieuwe overeenkomst voor twee jaar zijn aangegaan! Als VCN zijn we ontzettend trots op deze langdurige samenwerking met een echt Capels bedrijf en verheugd dat we dit de komende jaren door kunnen zetten.  

Ze zijn al vaker voorbij gekomen, maar wat doet Visser Elektrotechniek ook alweer?  

Visser Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en onderhoudt hoogwaardige installaties. We doen dit met een enthousiast team. Met licht en energie maakt Visser Elektrotechniek van iedere ruimte een unieke beleving. Hun succes is te wijten aan drie factoren: 

  • Slim: Door goed te luisteren weten we hoe we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen en verrassen. Onze oplossingen zijn slim en doordacht. 
  • Hoogwaardig: We staan voor kwaliteit en werken zorgvuldig met de beste materialen.? 
  • Toekomstgericht: We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en zorgen voor installaties die beheersbaar, betrouwbaar en klaar voor de toekomst zijn. 

Met bekende klanten als Coolblue en het Oude Luxor Theater heeft Visser Elektrotechniek ondertussen een aardig trackrecord opgebouwd maar ook voor het compleet nar. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ze voor jou kunnen betekenen? Kijk dan snel op https://www.visser.nl/! 

Bekijk alle nieuwsberichten