Vierde winst op rij voor Laudame Financials VCN Dames 1

Vierde winst op rij voor Laudame Financials VCN Dames 1

Afgelopen zaterdag nam VCN D1 het op tegen Dynamo D1 in de Oostgaarde. Het team kon deze week weer beschikken over Elles op de diagonaal die na een enkel blessure weer volledig terug is.

Dynamo begon de wedstrijd fel en liet van zich horen. Het ging gelijk op maar in de eerste set had Dynamo de boel beter op orde. De eerste set ging verloren met 25-22. De tweede set was een beetje rommelig maar VCN kwam beter in de wedstrijd. Het leek alsof de setwinst dan ook voor VCN zou zijn maar na wat foutjes en een spannend einde ging ook de tweede set naar Dynamo met 26-24.

Toen kwam het breekpunt in de wedstrijd. Met een aantal wissels kwam de vechtlust van VCN boven en het team ging hard werken voor ieder punt. De lange rally's werden gewonnen en de controle die we de afgelopen wedstrijden hadden kwam terug. Dynamo werd stiller en kwam vooral passend onder druk te staan. De derde set werd gewonnen met 25-20. De vierde set verliep zonder problemen, met veel service druk ging ook deze set naar VCN met ruime cijfers: 25-14.

Tot aan de set wissel in de vijfde set was er voor VCN geen vuiltje aan de lucht, 8-1 gaf het scorebord weer. Echter was Dynamo het hier niet mee eens en ging voor de eindsprint. VCN stak hier een stokje voor en won ook de laatste (spannende) set met 18-16. Hiermee behaalde de dames de vierde winst van dit jaar en blijven zij aan kop in de topdivisie.

Volgende week speelt VCN uit tegen Sliedrecht D2, dat belooft een leuke wedstrijd te worden!

Bekijk alle nieuwsberichten