Geslaagde jeugd clinic voor de toekomst van VCN

Geslaagde jeugd clinic voor de toekomst van VCN

Afgelopen vrijdag 6 april hebben een aantal speelsters en spelers van Laudame Financials/VCN D1 en Maatwerkers/VCN H1 een clinic gegeven aan de jeugd van VCN.
De dames willen via deze weg de ballenmeisjes (de jeugd van VCN) heel erg bedanken voor het afgelopen jaar! Elke thuiswedstrijd stonden de ballenmeisjes voor ons klaar en waren ze op en top scherp! We kunnen jullie niet genoeg bedanken, maar hopelijk hebben we met de clinic wat terug gedaan.

Maar liefst 46 jeugdleden waren aanwezig tijdens de clinic. De kinderen waren grotendeels naar leeftijd/volleybalervaring verdeeld over 4 velden met op elk veld een aantal spelers/speelsters van D1 en H1. Roland leidde voor het grootste gedeelte de training. Iedereen deed super leuk mee en het was leuk om te zien hoe snel de aanwijzingen werden opgepikt op alle velden.
Wij vonden het in ieder geval een geslaagde clinic en we hopen dat de kinderen dit ook zo hebben ervaren! We zien jullie graag volgend jaar terug als ballentoppers!
Er zijn foto's en filmpjes van de clinic gemaakt, die zie je hier: https://www.flickr.com/photos/38107600@N06/albums/72157689980625610

Bekijk alle nieuwsberichten