VCN wint wedstrijd die geen wedstrijd wilde worden

VCN wint wedstrijd die geen wedstrijd wilde worden

Afgelopen zaterdag ontving VCN gasten uit het Hoge Noorden, en wel de knapen van DIO / Bedum.
Er speelden vandaag twee concurrenten tegen elkaar (Reflex vs. Donitas). Voor VCN was het zaak om hiervan te profiteren en de volle buit te halen. Het was even geleden dat er een wedstrijd werd gespeeld, iedereen had er zowaar zelfs zin in, en als dartelende ammetjes die weer de wei in mogen, betraden de volgende spelers het veld: Lucas, Ralph, Rogier, Robert, Thomas, Daan en Tom.
Iedereen ging scherp van start en er was niemand die zijn skischoenen aan had in plaats van de volleybalschoenen. In set 1 werd Bedum overdonderd met een flinke portie aanvals- en servicegeweld. Coach was genoodzaakt tot het nemen van een time-out bij een gat van 4 punten. Dit gat bleef er in de rest van de set en de setwinst was voor Capelle met 25-17.
Het tweede bedrijf verliep iets anders. Bedum schoot uit de startblokken en zette VCN onder druk. Het ging lang gelijk op, maar boven de 20 maakte een sterk aanvallende Tom van Reeuwijk het verschil. Hiermee was de set met 25-20.
In set 3 was er de invalbeurt voor Vincent Smid, die Dio pijnigde met zijn harde floater. Hij harkte de bal hard over het net, veegde nog wat balletjes van de grond, en zette zo Bedum voor schutting. Sharif Gabriel deed nog wat blokkerend werk en hiermee was het gedaan: 25-15.
Een eenvoudige winst, toch was er blijdschap, dit was namelijk de eerste 3-0 overwinning van het seizoen. Volgende week wacht Hengelo uit, altijd lastig! Kijken of we een stapje dichterbij de titel kunnen zetten!

Bekijk alle nieuwsberichten