VCN H1 wint thuis van Veenendaal

VCN H1 wint thuis van Veenendaal

Afgelopen zaterdag was VCV uit Veenendaal te gast in de Oostgaarde. VCV staat op de 11e plek en is aan het strijden voor de laatste kans op lijfsbehoud. Hoewel de heenwedstrijd in Veenendaal een 3-0 overwinning voor de Capellenaren is geworden was deze wedstrijd zeker in het begin niet makkelijk. Met enkele teruggekeerde krachten aan de zijde van VCV werd er vooruitgekeken naar een echte strijd in de Oostgaarde.

Desondanks begon de eerste set wat stroef aan VCN zijde. Gelukkig wist de thuisploeg al snel in het ritme te komen. Hoewel het spel niet groots was de foutenlast beduidend lager dan aan de overkant. Dit leidde tot een nette 25-19 setwinst.

In de 2e en 3e set kwam er een vergelijkbaar spelbeeld naar voren. VCN speelde stabiel en produceerde voldoende servicedruk om VCV te ontregelen. VCV was niet in staat om de foutenlast laag genoeg te houden om het VCN echt moeilijk te maken. Daarmee kwamen er een 25-22 en 25-21 setwinsten voor VCN op het bord en daarmee een mooie 3-0 overwinning!

Voor volgende week staat de verre uitwedstrijd tegen DIO-Bedum op het programma. Daarna hebben de Capellenaren maar liefst een maand vrij. Er is dus veel aan gelegen om komende zaterdag nog een laatste maal te vlammen voor een 'tweede' winterstop.

Bekijk alle nieuwsberichten