VCN Heren 1 wint eerste wedstrijd overtuigend

VCN Heren 1 wint eerste wedstrijd overtuigend

Afgelopen zaterdag ontving VCN in de eigen Oostgaarde HLB van Daal H1. In de basis stonden drie nieuwe gezichten. Vincent Smid, Tom van Reeuwijk (beiden uit H2) en Furdy van Dijk (afkomstig van Next.Volley Dordrecht). De overige starters waren Ralph Backer, Thomas Boerefijn, Robert Jansen en Roger van Leeuwen.

De teams hebben elkaar al getroffen in de voorbereiding, dus waren al bekend met elkaar. VCN begon sterk en wist met een hoge servicedruk over HLB heen te walsen. Een setwinst met 25 14 was het gevolg.

In de tweede set gaf HLB iets meer weerstand, maar kende de set een zelfde verloop. De derde set gaf een ander beeld. HLB kwam sterk uit de startblokken en zette de passing onder druk. Met name een sterk spelende Luuk Vergeest maakte het VCN lastig. Deze set ging met ruime cijfers naar de bezoekers.

De laatste set had VCN de oude vorm weer te pakken en liep het simpel richting de overwinning. Pinch-hitter Daan Spijkers bracht overtuiging in het veld en hiermee kon VCN een eenvoudige 3-1 overwinning bijschrijven.

Volgende week wacht een uitwedstrijd in Tilburg, om 19.00 uur in het T-kwadraat. Komt dat zien!

Bekijk alle nieuwsberichten