VCN Heren 1 sleept overwinning uit het vuur

VCN Heren 1 sleept overwinning uit het vuur

Afgelopen zaterdag namen de heren van VCN het in een uitwedstrijd op tegen Volley Tilburg. Beide teams pakten vorige week de volle buit en hadden daarmee een gedeelde 1e plek, uiteraard wilden beide teams dit zo houden.

Coach Van Hal zag na het goede spel van vorige week geen reden om zijn basis te wijzigen. Tilburg kwam sterk uit de startblokken en overrompelde VCN met een hoge servicedruk en clean spel. Winst met 25-22 voor Tilburg was het resultaat.

In de tweede set nam Van Hal bij eem 10 2 achterstand maatregelen en bracht Daan Spijkers, Lennard Mijnans en Lucas Vroom in het veld. Langzaam aan kreeg VCN meer grip op Tilburg en wist daarmee het tij tijdig te keren. Een 25 22 winst was het gevolg. In de derde set wist VCN de servicedruk op te voeren en de eigen passing meer te controleren, aan de hand van een sterk passende Thomas Boerefijn. VCN kon zo simpel richting setwinst lopen. In de vierde set wist een ontketende Tom van Reeuwijk waar hij Tilburg echt pijn kon doen, uiteindelijk besliste hij de set met een geplaatste bal en daarmee kon VCN een 3 1 winst bijschrijven!

Slecht spelen en toch winnen, dat biedt vertrouwen voor de wedstrijd volgende week. Om 17.00 wacht ons Inter Rijswijk H1 in de eigen Oostgaarde, tot daar!

Bekijk alle nieuwsberichten