VCN gaat onderuit tegen Inter Rijswijk

VCN gaat onderuit tegen Inter Rijswijk

Afgelopen zaterdag speelde het vlaggenschip van VCN uit bij Inter Rijswijk. Deze ploeg bemant de 9e plek in de competitie maar doet er alles aan om hier verandering in te brengen door behoorlijk wat punten te pakken de laatste wedstrijden.
Coach Ferry kon niet beschikken over Sharif Gabriel. De rest van de spelers was fit en in de basis stonden Robert Jansen, Tom van Reeuwijk, Ralph Backer, Lucas Vroom, Daan Spijkers, Rogier van Leeuwen en Thomas Boerefijn.
In set 1 startte VCN slap, er werd veel fout geserveerd en als de bal over het net ging, was het onvoldoende om Rijswijk onder druk te zetten. De thuisploeg had de overhand en trok dat door tot 22-22. Op die stand maakte VCN te veel fouten en ging de eerste set naar Rijswijk.
In het tweede bedrijf probeerde de Capellenaren meer druk te leveren, maar dit resulteerde alleen in meer fouten. Werkelijk niets lukte en de ploeg leek over weinig energie te beschikken. Een goed ingevallen Vincent Smid op de plek van Ralph Backer bracht veel strijdlust. Het was echter onvoldoende om het tij te keren en ook deze set ging naar de reservehagenezen.
Coach van Hal bracht een donderspeech en hoopte dat 2-0 achterstand de ploeg wakker zou krijgen, maar niets bleek minder waar. Te veel spelers konden hun draai niet vinden en gaven daarmee ook de laatste set aan Rijswijk, dat overigens ook verdienstelijk speelde.
Een pijnlijke 3-0 in een hele gekke wedstrijd, die eigenlijk geen wedstrijd was. Gelukkig hebben we wel bijgedragen aan de vreugde op het clubfeestje van Inter Rijswijk. VCN had gehoopt om vandaag juist meer afstand te nemen. Het tegendeel blijkt waar. Directe concurrent Kampen nadert tot op 4 punten. Het scheelt echter dat zij aanstaande zaterdag op bezoek komen voor een directe confrontatie. Tijd voor de Capelse Krijgers om weer uit een ander vaatje te tappen!
VCN 1 - Reflex Kampen 1, om 17.00 uur in de Oostgaarde, komt dat zien!

Bekijk alle nieuwsberichten