Mooie afsluiting van het seizoen in Amsterdam!

Mooie afsluiting van het seizoen in Amsterdam!

Zaterdag 21 april was alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Voor deze wedstrijd mocht Laudame Financials VCN Dames 1 naar hartje Amsterdam reizen.

Ze begonnen met Dagmar, Marjolein, Anne, Kirsten, Maureen, Juliëtte en Bjorna. In de eerste paar punten werd de toon gezet door US die VCN flink onder druk wist te zetten met een sterke aanval. VCN wist weer bij te komen, maar US maakte met een goede serviceserie een gat die ze niet meer konden dichten. De eerste set ging met 25-21 naar US.

De tweede set wist Laudame Financials VCN Dames 1 in de aanval wat beter de gaten te vinden en pakte ze wat meer in het blok. Het ging het erg gelijk op, maar uiteindelijk was het US die met 26-24 toch de set won. De derde set kwam Dominque van der Lee in het veld bij VCN. Ze kregen steeds meer grip op aanval van de dames uit Amsterdam en wisten nu met de service meer druk te zetten, Laudame Financials VCN Dames 1 bracht de stand naar 2-1.

In de vierde set was het wederom spannend met spectaculaire rally’s en veel killblocks van voornamelijk de middens van VCN. Het kon alle kanten op gaan, maar viel gelukkig met 25-27 naar de dames uit Capelle aan den IJssel. 2-2 en dus klaar maken voor de allerlaatste set van het seizoen. Al gelijk vanaf de start pakten Laudame Financials VCN Dames 1 wederom veel killblocks en stonden ze met 6-1 voor. Echter wist US zich terug te knokken en keek VCN tijdens de wissel tegen een kleine achterstand aan. Het ging VCN natuurlijk niet gebeuren dat ze deze laatste set gingen verliezen en dus haalden VCN alles uit de kast om de winst te pakken. Na matchpoints voor en tegen wist VCN uiteindelijk de set te winnen met 16-18!

Een hele leuke wedstrijd om het seizoen goed mee af te sluiten! Complimenten voor Marloes Wesselink, die het fanatisch deed en haar carrière afsloot op de passerloop, i.p.v. op de diagonaal. Daar stond namelijk Marjolein Verhaaf ook een hele goeie wedstrijd te spelen! Ook de kleine smurf van VCN. Kirsten van der Lecq gaan we ook missen, zij gaat een nieuwe uitdaging aan op een andere positie bij Vollingo. En natuurlijk onze Don Dagmar Baars, de aanvoerster die na heel veel jaren haar volleybalcarrière beëindigd.

Iedereen heel erg bedankt voor dit leuke en mooie seizoen en tot volgend seizoen!

Bekijk alle nieuwsberichten