Tank bij Avia en sponsor VCN!

Tank bij Avia en sponsor VCN!

We zijn als sponsorcommissie erg blij dat we weer een nieuwe sponsor kunnen presenteren; Avia! Het tankstation op de Couwenhoekseweg heeft zich voor het seizoen 2020-2021 verbonden aan VCN en de bijdrage die we van ze krijgen hangt van jou af! 

Per getankte liter krijgen we als club namelijk 1 cent en per wasbeurt krijgen we 1 euro! Nu denk je wellicht; dat is ook weinig?! Maar als alle VCN’ers, fans, tantes, ooms, vaders en anderen hun tankbeurt hier doen kan dit uiteindelijk een hele mooie bijdrage voor de clubkas opleveren! 

Maar hoe werkt dit dan? Vrij simpel eigenlijk! Er ligt een VCN pasje achter de kassa bij de AVIA. Het enige wat je hoeft te doen is voorafgaand aan het afrekenen zeggen dat je van VCN ben. De kassabediende scant het pasje en vervolgens wordt voor elke getankte liter een cent apart gezet. Eenmaal per jaar wordt dit bedrag vervolgens uitbetaald aan de club. Op de site wordt de stand bijgehouden en zien we hoeveel we opgebouwd hebben. 

Voor degenen die niet precies weten waar de Avia is; dit is op letterlijk 4 minuten rijden van de Oostgaarde. Ter verduidelijking hebben we onderstaande kaartje toegevoegd. 

Kortom, tank en was bij Avia en steun VCN! Let er alleen wel op dat je niet té enthousiast wordt en je tank leegrijdt vlak voordat je deze bij de Avia vol wil gooien. 

Bekijk alle nieuwsberichten