Sponsor in the spotlight: Computerplan

Sponsor in the spotlight: Computerplan

Graag zetten wij onze nieuwe hoofdsponsor in het zonnetje, want ook al is het ComputerPlan VCN HS 1 debuut in de eredivisie tegen Bielderman Koetsier/SSS HS 1 nog even uitgesteld, dit doet niets af aan dit mooie nieuws!  

Sinds dit seizoen heeft de Heren 1 namelijk een nieuwe samenwerking met ComputerPlan! Deze mooie samenwerking biedt naast de financiële ondersteuning ook ondersteuning om de vereniging en Heren 1 nog beter op de kaart te zetten.  

Wat doet ComputerPlan? 

ComputerPlan krijgt al meer dan 35 jaar energie van het structureel verder helpen van het MKB. Wij laten onze klanten slimmer online samenwerken door het inzetten van innovatieve Microsoft oplossingen én ons eigen Business Cloud platform. Dit komt samen op een flexibele, snelle en veilige online werkplek die bedrijven in staat stellen om slim en efficiënt samen te werken.   

Trots kennispartner van Microsoft 

Vanuit Delft werken zij met een team van gedreven IT-experts. Hierdoor ben je verzekerd dat het advies, de implementatie en support gegeven wordt door gecertificeerde professionals die jouw IT-omgeving door en door kennen.   

Als bedrijf slimmer online samenwerken? Bekijk dan de website van ComputerPlan www.computerplan.nl 

Bekijk alle nieuwsberichten