Spannende streekderby D2-Volling

Spannende streekderby D2-Volling

De eerste thuiswedstrijd op 29 september 2018 was meteen een goede! Namelijk een streekderby tegen het bekende Vollingo. Voor beide ploegen een spannende wedstrijd en voor Royal Kids Hotel kinderopvang VCN D2 nog wat onwennig door de stilte op een niet-officiële thuiswedstrijddag.
De eerste set keek Royal Kids Hotel kinderopvang VCN D2 steeds tegen een kleine achterstand aan. Wel konden we goed meedraaien, waren er zeker kansen en een superblok van Lieke! Toch trok Vollingo aan het langste eind en won met 25-20.

De tweede set vanaf het begin moesten wij gaan vlammen! Dit gebeurde nog niet helemaal, maar na een goede wake-up call gingen wij ervoor. De pass was er en ook werden flink wat ballen er hard ingehakt. Dat resulteerde in een gewonnen set voor ons met 25-22.

De derde set liep niet helemaal zoals gepland. Er was niet dezelfde energie en vibe die er in de tweede set wel was. Er werd aan onze kant minder verdedigd, terwijl Vollingo veel van de grond haalde. Deze set hebben we verloren met 25-19.

De vierde set, het plan was om nu wel vanaf het begin te vlammen. Na een aantal mooie serviceseries was er een voorsprong die we wisten te behouden door goede blokjes, slimme aanvallen en een goede service pass. Onze dia's Lieke en Elles sloegen flink wat harde ballen erin. De vierde set werd dan ook gewonnen met 25-19.

Op naar een vijfde set. Wij zaten goed in het spel en wisten dit ook vast te houden met zijn allen. Na weer mooie services en blokjes was de vijfde set binnen met 15-12. Superblij en trots om deze heerlijke wedstrijd te hebben gewonnen! Nu op naar Panningen waar onze volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen de dames VC Olympia.

Bekijk alle nieuwsberichten