VCN scoort voor de club tijdens ‘Scoren voor jouw Vereniging’ 2020!

VCN scoort voor de club tijdens ‘Scoren voor jouw Vereniging’ 2020!

Op maandagavond 23 en woensdagavond 25 november organiseert VCN een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor onze vereniging. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op deze data’s tussen 18.30 en 22.00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers uit ComputerPlan VCN heren 1, Laudame Financials VCN dames 1 of VCN dames 2 met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor VCN. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan de club
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking
  • De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht in één maand

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de club kunnen steunen. Houd je telefoon op maandagavond 23 en woensdagavond 25 november extra in de gaten!

Bekijk alle nieuwsberichten