Richting een financieel gezonde vereniging!

Richting een financieel gezonde vereniging!

Recent is de sponsorcommissie versterkt en wordt er hard gewerkt aan een 'frisse' start! Met een nieuw sponsorplan willen we iedereen duidelijk vertellen hoe we, door een nieuwe koers in te slaan, werken aan het (structureel!) financieel gezond maken van onze mooie vereniging. In de afsluitende ALV van het seizoen 2018-2019 eind mei willen we dit plan door alle leden vast laten stellen. Momenteel wordt er nog hard aan gewerkt; maar bij deze alvast een tipje van de sluier:

  • We willen voor iedereen duidelijk en transparant maken naar welke sponsorgelden er binnen komen en hoe deze landen binnen de club.
  • Met een nieuwe sponsorstructuur willen we het voor alle teams aantrekkelijk maken om te sponsors binnen te halen.
  • We zetten in op veel kleine en lokale sponsors. Na de slechte ervaringen met o.a. Gabberted.com willen we dergelijke situaties in de toekomst voorkomen.
  • Met de inzet op kleinere en lokale sponsors willen we een levendige businessclub creëren waarmee de Oostgaarde een ontmoetingsplek wordt voor lokale ondernemers. We zoeken daarbij naar samenwerkingen. We proberen actief te kijken hoe wij als vereniging bedrijven kunnen helpen; er moet sprake zijn van een win-win situatie.

Duidelijk is dat bovenstaande ambities niet gering zijn. Zeker het zoeken naar veel kleine sponsors is erg arbeidsintensief. Daarom hebben we als sponsorcommissie de hulp nodig van alle leden!

Dus ben jij of ken jij iemand die misschien geïnteresseerd is om een een team te sponsoren,  mogelijk een reclamebord wil of  wellicht op een andere wijze een bijdrage wil leveren aan onze club? Laat dit dan weten via sponsor@volleybal-vcn.nl of schiet in de hal iemand van de sponsorcommissie aan. Weten wie dit zijn? Klik hier. We helpen jou namelijk graag verder! We gaan na overleg met jou bijvoorbeeld zelf actief achter jouw lead aan of helpen jouzelf verder om die potentiële sponsor binnen te halen.

We hopen op veel reacties, want ons (zakelijke) netwerk reikt natuurlijk ook maar zover en samen kunnen we zorgen voor een financieel gezonde vereniging! Dus wacht niet langer en stuur je goede ideeën op naar sponsor@volleybal-vcn.nl!

Sponsoren kan al vanaf een klein bedrag!

Particulieren kunnen bijvoorbeeld lid worden van de Club van 50 (kosten nog € 4,20 per maand!) of de Club van 100 (voor slechts € 8,33 per maand!). Bedrijven kunnen al vanaf € 300,- per jaar sponsoren!

Bekijk alle nieuwsberichten