MVE weer 2 jaar sponsor Heren 1

MVE weer 2 jaar sponsor Heren 1


Het was al even bekend, maar nu is het ook officieel: M. Visser Elektrotechniek heeft het sponsorcontract met VCN Heren 1 wederom met twee jaar verlengd! Al sinds 2011 is de Capelse specialist in elektrotechniek trouwe sponsor van ons hoogste herenteam. "We waarderen enorm dat MVE ons al jaren financieel ondersteunt. Bovendien vind ik het mooi dat Maarten ook een sponsor is die vaak zijn enthousiasme richting het team laat zien bij de wedstrijden." aldus voorzitter Lorentz Stout.

M. Visser Elektrotechniek is een bedrijf dat gaat voor veilig met hun vakmannen. Als ze klaar zijn, weet u zeker dat alles werkt. En aan de buitenkant ziet u er niets van: uw gebouw of woning ziet er puntgaaf uit. Het team van MVE heeft bij elkaar al tienduizenden meters kabel gelegd. U kunt bij MVE terecht voor meet-en-regeltechniek in kantoren, noodinstallaties in scholen, kerken of theaters, elektra in oude panden of winkels, intercoms in (flat)gebouwen of domotica in uw woning.

Op de laatste Super Saturday zijn de heren onder toeziend oog van Maarten Visser herfstkampioen geworden, een perfect moment om het contract officieel te maken. "Vertrouw op elkaar, dan presteer je beter!" was het devies dat de sponsor mee gaf. Iets wat dit seizoen meer dan ooit tevoren goed lijkt te zitten bij de 'Herbstmeisters' van het 1e.

Wij kijken uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking met hopelijk een mooi feestje aan het eind van dit seizoen!

Bekijk alle nieuwsberichten