Maatwerkers VCN verliest van Dynamo

Maatwerkers VCN verliest van Dynamo

Na de winterstop stond voor de Capellenaren een thuiswedstrijd tegen Dynamo op het programma. Na een rustperiode en terugkijkend op een goede eerste seizoenshelft was VCN gebrand om 2019 goed te starten!

In eerste instantie lukte dit ook goed. Met overtuiging werden de eerste twee set gewonnen met 25-21 en 25-19.  In de 3e set kantelde het spelbeeld echter. Na enkele omzettingen ging het aan de kant van Dynamo beter lopen. Tegelijkertijd groeide de foutenlast bij VCN; de goede flow van de eerste twee sets was plots verdwenen. Pas te laat schrok VCN wakker; een eindsprint bracht de Capellenaren nog in de buurt maar Dynamo wist 2-1 te maken. Eenzelfde beeld was er in de 4e set. Ditmaal leek het echter wel goed te komen nadat VCN richting het einde van de set een gaatje wist te maken. Zo snel als de voorsprong was opgebouwd was deze echter ook weer verdwenen waarna Dynamo er 2-2 van maakte. Dit was de opmaat voor een zeer spannende 5e set. Er werd gestreden maar de pijp leek leeg te zijn bij VCN. Een hele zure 16-14  in de 5e set zorgde voor 3-2 nederlaag.

Een enorme kater uiteindelijk voor VCN. Nu is het voor de Capellenaren zaak om verder te bouwen richting de wedstrijd tegen Tilburg van aanstaande zaterdag.

Bekijk alle nieuwsberichten