Maatwerkers/VCN H1 herstelt zich in topper!

Maatwerkers VCN H1 herstelt zich in topper!

 Na de domper van afgelopen week tegen Rijswijk waren de mannen van Maatwerkers erop gebrand om zich te revancheren in de tweede topwedstrijd op rij tegen concurrent Voerendaal. De Limburgers stonden slechts 1 punt achter ons en via andere teams waren we gewaarschuwd voor onder andere het servicegeweld van de gasten. Desondanks hadden we er zin in; met 22 punten uit 5 competitiewedstrijden is onze competitiestart gewoon prima en we hadden afgelopen week lekker getraind!
In een sfeervolle Oostgaarde trapten we af met de bekende namen; Roland, Rowan, Rogier, Cain, Daan, Stefan en Lucas. Meteen pompten we er in het veld en vanaf de kant flink wat energie in en dat had effect! Waar we de afgelopen wedstrijden niet geheel scherp begonnen waren we nu vanaf het begin bij de les. Onze servicedruk was prima en die van de gasten liet juist te wensen over. Dit zorgde voor een prima 25-18 setwinst en een 1-0 voorsprong! In de 2e set gingen we door waar we gebleven waren. Constant wisten we Voerendaal onder druk te houden waardoor zij niet lekker in hun spel kwamen. Ondertussen was Thomas T in het veld gekomen voor Rowan en met de energie die hij bracht behaalden we weer een nette 25-20 setwinst en 2-0 voorsprong! Nu was het zaak om door te stoten! Vorige week brak ongelukkig setverlies in de 3e set ons namelijk op. Ditmaal wisten we echter al snel een royale voorsprong op te bouwen. In het einde van de set kwam Voerendaal nog dichterbij toen zij alles of niets gingen spelen en wij ietsje slordiger werden. In de problemen kwamen we echter niet meer en met een 25-21 overwinning pakten we de 3-0 voorsprong. De 4e set is in deze wedstrijd echter dubbele punten waard; lopen we 3 of 5 punten uit!? Gefocust begonnen we daarom ook deze set, zeker in de wetenschap dat Voerendaal aan het eind van de 3e set meer in hun spel was gekomen. In de 4e set was daar niks meer van te merken en met een dikke 25-10 denderden we in de laatste set over de gasten uit Limburg heen!
Kortom, prima herstel in de topwedstrijd tegen een directe concurrent! Volgende week spelen we de derby tegen Krimpen. Dat betekent natuurlijk spektakel dus komt allen kijken volgende week in Krimpen!

Bekijk alle nieuwsberichten