VCN reikt cheque van € 601,- uit aan Met Elkaar Voor Elkaar!

VCN reikt cheque van € 601,- uit aan Met Elkaar Voor Elkaar!

Op 8 maart vond het jaarlijkse bedrijventoernooi van VCN plaats. Tijdens het toernooi werd een loterij georganiseerd voor Met Elkaar Voor Elkaar. Met prachtige prijzen, zoals gesigneerde shirt van van Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen en een reclamebord (kosteloos beschikbaar gesteld door Cubord!) werd liefst € 601,- opgehaald voor Met Elkaar Voor Elkaar! Tijdens de laatste thuiswedstrijd van VCN Heren 1 van het seizoen 2018-2019 mocht de organisatie van het VCN Bedrijventoernooi de cheque overhandigen aan Arjen, Jeroen en Jeroen van Met Elkaar Voor Elkaar.

Met Elkaar Voor Elkaar is een stichting die vrijetijdsbesteding aanbiedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Met Elkaar Voor Elkaar is ontstaan in 2005 naar aanleiding van de eerste G-S sportdag die in Lekkerkerk plaatsvond.

De activiteiten van Met Elkaar Voor Elkaar omvatten onder andere het G-Orkest, de G-voetbal bij VV Lekkerkerk, G-dans en de beroemde G-sportdag in Lekkerkerk waar veel bekende (ex-)topsporters komen helpen. Uiteraard heeft Met Elkaar Voor Elkaar nog veel meer activiteiten te bieden. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op www.met-elkaar-voor-elkaar.nl/.

Bekijk alle nieuwsberichten