Inhaalwedstrijd D6 tegen Hou Stand DS1

Inhaalwedstrijd D6 tegen Hou Stand DS1

Dinsdagavond 16 januari moesten we naar Rotterdam-West voor een inhaalwedstrijd.
Op locatie aangekomen kwamen ook net de spelers van de thuisploeg aan. Ze werden door een uitzinnig publiek ontvangen en direct werd ons duidelijk dat dit een helse avond zou worden. Met 9258 toeschouwers waren dan ook bijna alle stoeltjes gevuld.

Eenmaal omgekleed vertelde de coach nog eenmaal de tactische punten. Gewoon ballen, eigen spel spelen en nog wat van die clichés.
Direct na het eerste fluitsignaal namen we de controle, maar vrij snel kreeg ook de tegenstander kansen. De nieuwe coach van de tegenstander had een effectief strijdplan bedacht en zijn spelers wisten dit wonderbaarlijk goed uit te voeren. Toch lukte het ze niet om op voorsprong te komen.

In de tweede helft werden we sterker en kwamen de kansen op de overwinning. In de 64e minuut was daar dan eindelijk de verlossende voorsprong door een schot van Mount uit een heerlijke voorzet. De tegenstander kreeg daarna nog wel kansen, maar kon het tij niet meer keren. "Sparta 0 - Vitesse 1".
Winst en de eerste punten van het nieuwe jaar in de pocket.

Oh ja, in een nabijgelegen vrieskist speelde VCN dames 6 ook nog een wedstrijdje volleybal. Goed begin, matig middendeel en een goed einde. 0-4 winst (10-25, 20-25, 24-26, 11-25).
Kledingvoorschrift: warme kleding, muts en handschoenen.

Bekijk alle nieuwsberichten