VACATURE COÖRDINATOR GROTE CLUBACTIE

Zaterdag 19 september gaat de Grote Clubactie weer van start! De loten zijn besteld, de materialen zijn online beschikbaar en de jeugd staat bijna in de startblokken om te gaan verkopen … Nu alleen nog een Coördinator Grote Clubactie die dit in goede banen gaat leiden en de GCA tot een succes gaat maken!

Als cooördinator van de grote clubactie zorg je ervoor dat de jeugdleden de verkoopboekjes en informatie ontvangen, breng je de grote clubactie onder de aandacht met social media posts en banners op de website en zorg je uiteindelijk voor een mooie opbrengst voor de club! Je wordt hierbij goed ondersteund door de Grote Clubactie. Op de website van de Grote Clubactie staan veel materialen, zoals een voorbeeldbrief voor de jeugd en social media foto’s met teksten die je kan gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je er niet heel veel tijd aan hoeft te besteden. Je bent er vanaf september gemiddeld 2 uurtjes per week aan kwijt, met een piek in november. De rest van het seizoen zijn het nog een aantal uurtjes voor de afronding en vanaf januari kunnen de materialen voor het volgende jaar worden besteld. Het fijne van deze taak is dat je je tijd grotendeels zelf kan indelen!

Heb jij dus in september, oktober en november een aantal uren over en wil jij je graag inzetten voor de GCA? Meld je dan via jeugd@volleybal-vcn.nl

Bekijk alle nieuwsberichten