VCN ontsnapt uit de hel van Protos

VCN ontsnapt uit de hel van Protos

Afgelopen zaterdag trof nummer 1 VCN de nummer 10, USV Protos.
Coach van Hal kon beschikken over een fitte selectie en stuurde de volgende namen het veld in: Vincent Smid, Ralph Backer, Thomas Boerefijn, Daan Spijkers, Robert Jansen, Tom van Reeuwijk en Rogier van Leeuwen.
Protos was opgeladen voor de wedstrijd. VCN niet. We startten slap. De eerste set werd nog wel gewonnen met 25-21. Set twee ging echter niet goed - Protos was ontketend en voerde de servicedruk op tot onhoudbaar. VCN keek snel tegen een achterstand aan. Misschien waren het de zenuwen voor de volgende dag, de bekerfinale voor de dames. In ieder geval, niets lukte aan VCN zijde. Set 2 en 3 gingen hopeloos verloren.
Tijd om het roer om te gooien. Sharif Gabriel, Roland Mijnans en Ferdy van Dijk gooiden de energie erin en gelukkig wisten we set 4 te pakken met 25-17. De hel van Protos was inmiddels veranderd in een kolkende arena en het publiek werd beloond met mooi vechtvolleybal. Set 5 was lang spannend, gelukkig trok VCN aan het langste eind. Met 18-16 was de winst binnen en waren toch nog twee punten veiliggesteld.
Ongekend populair bij de dames van Protos was ons eigen Ferdy. Met zijn ondeugende krullen liet hij menig Protosvrouwenhart op hol slaan. Dames, Ferdy kan op donderdag- en vrijdagavond en zijn nummer is 0628214212. Als je hem Furby noemt reageert hij meestal sneller.
Nu is er een rustperiode van twee weekenden. De eerste wedstrijd is 7 maart. Dan ontvangen we Dio/Bedum (nr. 11) thuis, om 17.00 uur in de eigen Oostgaarde. Tot dan!

Bekijk alle nieuwsberichten