Podcasts

Podcasts

Beste leden,

Graag informeren we jullie over een nieuw communicatiemiddel wat we ook gaan inzetten voor de Eredivisie. Dit seizoen zullen we op drie momenten met een podcast de Eredivisie onder de loep nemen. Met de podcasts willen we het publiek nog meer betrekken bij de prestaties en ontwikkelingen in de competitie.

Afgelopen vrijdag publiceerden we de allereerste Eredivisie-podcast. Aan tafel zitten twee hosts Mark Snijders en Ralph Tip met afwisselend diverse insiders uit de Eredivisie. In de eerste uitzending zijn dat  Jeroen Rauwerdink (Draisma Dynamo), Jan Berendsen (Eurosped) en Willem Held (Telegraaf). Zij blikken in de eerste aflevering terug op het eerste deel van zowel de Eredivisie bij de mannen als de vrouwen.

De volgende podcasts worden gepland bij:

  • het einde van de reguliere competitie (half februari), wanneer we terug kunnen blikken op de reguliere competitie en vooruitblikken op de kampioens- en degradatiepoule.
  • Het einde van de kampioenspoule met een terugblik op de ontknoping en een vooruitblik op de play-offs.

Je beluistert de podcast via deze link: https://www.volleybal.nl/nieuws/eredivisiepodcast-1-eredivisie-mannen-superspannend-dit-jaar.

Bekijk alle nieuwsberichten