Dames 2 verliest thuis tegen VC Olympia

Dames 2 verliest thuis tegen VC Olympia

Afgelopen zaterdag 7 december mochten we thuis aantreden tegen de nummer 9 VC Olympia dames1. Hier lagen de kansen om eindelijk een keer de 4-0 overwinning binnen te slepen. Jo bracht z’n wekelijkse tegelspreuk in: “er zijn maar 2 dagen in het jaar dat je niet kan winnen, gister en morgen”. Na deze tegeltjeswijsheid van Jo gingen we het veld op.

We begonnen de eerste set matig, we stonden passend erg onder druk en door alle eigen (service)fouten kwamen we de eerste set niet in ons spel, we verloren de eerste set met 20-25. De tweede set was iedereen gebrand om het roer om te gooien maar helaas konden we niet veel veranderen in ons spel. Na een goede service serie van Louise werd deze set nog erg spannend (28-30). Maar ook deze set ging naar VC Olympia.

De derde set begonnen we ontzettend sterk en hadden we een ruime voorsprong van 7 punten. Helaas wisten we dit niet vast te houden en gaven we deze set opnieuw weg. De vierde set begonnen we opnieuw weer erg sterk en zetten we een ruime voorsprong in. Deze set ging ook zeker niet zonder slag of stoot maar met hard werken en lange rally’s en goeie service series wisten we deze set nog wel naar ons toe te trekken.

Helaas is het dus gister, morgen maar ook dus niet vandaag gelukt om deze wedstrijd te winnen. Deze week hard trainen en volgende week nieuwe kansen tegen VC WIK.

Bekijk alle nieuwsberichten