VCN Dames 2 blijft winnen

VCN Dames 2 blijft winnen

Zaterdag 12 oktober stond de ‘topper’ tussen Ledub en VCN II op het programma. Na de tegeltjes wijsheid van Jo, gooide Fuerra er een schepje bovenop. De voorbereiding begon met de uitspraak: ‘mannen zijn groot en angstaanjagend’. Jo liet zich niet kennen en schudde de volgende wijsheid uit zijn mouw: ‘in het begin moet je doen wat noodzakelijk is, daarna moet je doen wat mogelijk is. Dan gaan we vanzelf het onmogelijke doen’.

Na heeel lang wachten mochten we eindelijk beginnen aan de wedstrijd. Maar na lang wachten hebben we ook wat. We begonnen geconcentreerd en scherp, goede service series werden afgewisseld met harde aanvallen. Al snel stond er 16-25 op het scorebord.

De tweede set zetten we het degelijke spel voort. Ledub daarentegen ging minder fouten maken, waardoor het steeds gelijk op ging. Met harde aanvallen van Lieke en Ellen trokken wij aan het langste eind, we stonden 2-0 voor!

Helaas konden we dit degelijke spel niet voortzetten. De foutenlast was te hoog en Ledub wist ons onder beter onder druk te krijgen. We verloren deze set met 25-20.

Met in ons achterhoofd dat we vandaag de koppositie konden bereiken, streden we voor de vierde set. Onder leiding van een goed spelende Fuerra stond de pass lijn als een huis. Bovendien serveerde Fleur ons naar een voorsprong. Deze voorsprong gaven we niet meer weg, waardoor we de wedstrijd wonnen met 3-1!

Na vier wedstrijden zijn we nog ongeslagen en mogen we ons zelf koploper noemen! Hier gaan we de komende twee weken goed van genieten. Zaterdag 2 november spelen we om 17.00 uur tegen Volley Tilburg in sporthal Oostgaarde! Tot dan.

Bekijk alle nieuwsberichten