Laudame Financials VCN DS 1 wint clean van IMS/Voltena DS 1

Laudame Financials VCN DS 1 wint clean van IMS/Voltena DS 1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Voltena op het programma. Na een goede trainingsweek waren de dames van Laudame Financials VCN DS 1 helemaal klaar voor deze wedstrijd. Helaas moest het deze wedstrijd zonder Ivo gedaan worden, die na de VCN-koorts thuis moest blijven wegens het al veelgenoemde virus. Gelukkig waren Marijn, Jo, Juliette en Jan er wel om de dames scherp te houden en te begeleiden.

Nadat de mannen van Heren 1 hun eerste(!) 3-0 overwinning van het seizoen hadden geboekt, en Dames 2 in een spannende wedstrijd van de koploper wonnen, konden de dames van Laudame Financials VCN DS 1 natuurlijk niet achterblijven. Nadat de dames van Voltena een fijne wedstrijd waren toegezwaaid (omdat handjes schudden niet mocht volgens het protocol van de Nevobo), en het eerste fluitsignaal klonk, ging VCN sterk van start. Tessa en Elles sloegen aan de buitenkanten alles binnen en goede services zorgde voor druk bij de passers aan de overkant. Daarnaast werd de blokkering in stelling gebracht wat resulteerde in een aantal heerlijke killblocks. De eerste set eindigde dan ook in 25-15.

Dit niveau werd doorgezet in de sets 2 & 3 waardoor de tegenstander geen minuut het idee heeft gekregen dat er ook maar iets te halen was in de Oostgaarde die dag. Laudame Financials VCN DS 1 liet zien waarom zij nog steeds meedoen in de strijd om het kampioenschap en hielden het heft in eigen handen. Beide sets eindigden dan ook met 25-13 voor de dames uit Capelle.

Een mooie, nette overwinning die vertrouwen geeft richting komend weekend, waarin niet één maar twee wedstrijden gespeeld zullen worden! Op zaterdag wordt het opgenomen tegen Prima Donna Kaas Huizen DS 1, en op zondag zullen de dames afreizen naar Apeldoorn om de strijd aan te gaan tegen Dros-Alterno DS 2. Twee belangrijke wedstrijden waarbij alle punten mee naar Capelle terug genomen zullen moeten worden. Hopelijk tot dan!

Bekijk alle nieuwsberichten