Laudame Financials VCN boekt ruime winst op Set-Up ’65

Laudame Financials VCN boekt ruime winst op Set-Up '65

Nadat iedereen nog in de wolken zat met een mooie 2e plek van de nationale bekerfinale 2021, mochten we afgelopen zaterdag weer gelijk aan de bak. Om 15:30 namen we het op tegen Lammerink Installatiegroep/Set-Up '65 DS 1.

De zaterdag begon zoals gewoonlijk met het wekelijkse testmoment. Nadat iedereen negatief uit de test kwam, hebben we nog even kort kunnen trainen om al een beetje in het ritme te kunnen komen. Dit werd uiteindelijk gevolgd door de wedstrijdvoorbereiding. Alles was duidelijk en iedereen had volle energie om te knallen tegen Lammerink Installatiegroep/Set-Up ‘65 DS 1.

De eerste set begon Laudame Financials VCN DS 1 met een kleine achterstand van 3-0, maar na een mooie ace van service-kanon Maureen Weernekers waren we weer helemaal bij en konden we dat niveau doortrekken. Door goed en constant spel wisten we elke keer net een stapje voor te lopen op Lammerink Installatiegroep/Set-Up ‘65 DS 1 en met een ace van Lisa Vossen haalde we set 1 binnen met een stand van 25-20!

Ook in set 2 waren beide teams aan elkaar gewaagd. Laudame Financials VCN DS liep de gehele set voor op een aantal punten, maar doordat Lammerink Installatiegroep/Set-Up ‘65 DS 1 er net even een tandje bij zette en wij wat meer fouten begonnen te maken, werd het nog aardig spannend tot een stand van 24-24. Na 2 matchpoints van beide kanten, wisten we toch met wat mooie bloks van onze middens Anne Swart en Laura Kerkhof de set binnen te slepen.

De winst was al goed te ruiken en de ploeg van Ivo Munter ging het natuurlijk niet laten gebeuren om deze winst uit handen te geven. Laudame Financials VCN begon de derde set gelijk weer scherp. Na wat mooie rally’s, hard werken en een killblock van oude bekende Dominique vd Lee bouwden we onze voorsprong uit tot een stand van 14-9. Het team wist dit de gehele set vol te houden en met weer een mooie ace van Laura Kerkhof weet Laudame Financials VCN DS1 de winst binnen te slepen!

Na een wedstrijd waar we zonder spanning heel degelijk hebben kunnen spelen, houden we de 3 punten in Capelle a/d IJssel! Daarnaast wist onze trouwe hoofdsponsor Laudame Financials ons goed te verrassen met een bos bloemen als felicitatie voor het behalen van de bekerfinale! Wij zijn dan ook super blij dat we onze hoofdsponsor trots hebben kunnen maken met onze deelname en dankbaar dat we daar mede dankzij Laudame Financials nog een jaar konden staan!

Komende week zal er weer hard getraind worden, want volgende week zaterdag staat om 15:00 Eurosped op het programma thuis in de Oostgaarde. Er valt zeker nog een appeltje te schillen dus we gaan hard aan de bak. Hopelijk kijken jullie dan weer mee via volleybal.nl. Tot dan!

Bekijk alle nieuwsberichten